Regler for automatiske døre

Dørautomatik kræver løbende vedligehold for at sikre, at dine kunder og gæster kan færdes trygt og sikkert ind og ud af bygningen.
Ring til osSkriv til os

Kend reglerne for automatiske døre

Overvejer du at installere dørautomatik?

Det er helt oplagt at overveje automatiske døre, hvor mennesker kan færdes frit ud og ind, uden at skulle have fat i håndtag. Det gør det lettere at komme ind og ud og det er samtidig mere sikkert i forhold til bakterier og smittespredning. 

Hvis du går i tankerne om at udskifte din dør til en automatisk dør, er der nogle ting du skal overveje, og nogle regler, der skal overholdes. Du kan læse mere om, hvad du skal overveje, inden du beslutter dig, på siden om Tips til dørautomatik

Hvilke regler gælder for dørautomatik?

De regler du skal kende er Den Europæiske Standard EN 16006 og Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1109 § 14. Det er vi heldigvis eksperter på, så når du lader os installere eller servicere dine automatiske døre, så er det din garanti for, at dørene lever op til de til enhver tid gældende regler for automatiske døre. 

Kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig til sikker dørautomatik.  

Få uforpligtende tilbud

Ring direkte og fortæl os, hvad du skal bruge, så får du et uforpligtende tilbud.

Tryk for at ringe

Send os en mail og fortæl os, hvad du skal bruge. Skriv også dit telefonnummer, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud

Send os en mail

Kontakt os for et

Uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et bestemt produkt eller en samlet løsning, så tag kontakt med det samme.

Send mail: sgl@clautomatik.dk

Ring til: 70 22 17 71 

CL Automatik er en del af

CL Glas

CL Glas har siden 1985 specialiseret sig i løsninger indenfor glas og alu, og har bidraget til en lang række prisbelønnede facadeløsninger i hele Danmark.
CL Glas består i dag af fire grene: Facader, brandelementer, glasvægge og dørautomatik.

Adresse & Showroom

Industrivej 4-6, 6630 Rødding

Send os en mail

sgl@clautomatik.dk

Ring til os

+45 70 22 17 71