Reparation af automatiske døre i hele landet

Vores erfarne montører kører i hele landet for at vedligeholde servicere og reparere automatiske døre. Vi kommer gerne forbi dig og sikrer, at dine automatiske døre fungerer sikkert og korrekt
Ring til osSkriv til os

Skader kan være en sikkerhedsrisiko

Sikker reparation af automatiske døre

Automatiske døre, der har fået et stød med en indkøbsvogn, har fået et vrid i hængslerne eller på anden måde har været udsat for en potentiel skade, kan udgøre en risiko.

Vores dygtige team af montører kører rundt i landet hver dag, for at sikre, at automatiske butiksdøre og anden dørautomatik fungerer sikkert og korrekt. 

Typiske skader

De skader vi oftest ser, er automatiske skydedøre, der er blevet ramt af en indkøbsvogn. Stødet udgør en risiko for, at døren kører skævt og evt. falder af skinnen. 

Det kan også være en svingdør eller slagdør, der har fået et vrid i hængslerne eller er blevet ramt under transport af varer. 

Vi har mere end 30 års erfaring med servicering, vedligehold og reparation af automatiske døre, så vi ved, hvad vi skal kigge efter, og hvordan vi retter op på eventuelle skader på din dør.

Husker du det årlige serviceeftersyn?

Alle automatiske døre skal gennemgå et lovpligtigt årligt eftersyn, netop for at sikre, at de fungerer korrekt og sikkert, og ikke udgør en risiko for dem, der bruger dørene. 

Du kan læse mere om regler og hvad du i øvrigt skal være opmærksom på, på siden Regler for automatiske døre

Når vi kommer ud og laver service på dine automatiske døre, gennemgår vi blandt andet:

  • Kørende dele såsom hjul, tand- og kileremme, ophæng, dørfløje med tilhørende tætningssystemer.
  • Faste dele, herunder styring, strømforsyning, endestop, lås og ophæng i bærende konstruktioner.
  • Aktiverings- og sikkerhedsudstyr, nødåbning, nødstop, fotoceller, radar og reverseringsautomatik ​efterses og kontrolleres.

Det kører helt automatisk – ligesom dørene.

Med os som din partner på det lovpligtige service på sine automatiske døre, skal du ikke tænke på noget. Vi sørger for at service er gennemgået i god tid, før seneste godkendelse udløber. Og skulle der – mod forventning – opstå problemer med dine automatiske døre i mellemtiden. hvis de eksempelvis får et kraftigt stød eller på anden måde har fået en mulig skade, så kommer vi og gennemgår sikkerheden hurtigst muligt.

Vi kører i hele landet, og det vil glæde os at kunne bidrage til din virksomhed også.

Få uforpligtende tilbud

Ring direkte og fortæl os, hvad du skal bruge, så får du et uforpligtende tilbud.

Tryk for at ringe

Send os en mail og fortæl os, hvad du skal bruge. Skriv også dit telefonnummer, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud

Send os en mail

Mere om dørautomatik

Service på automatiske døre

Her er det vores dygtige medarbejder, der er i gang med at sikre, at kundens dørautomatik fungerer som det skal. 

service på automatiske døre

I dette boligkompleks i København har vi tidligere installeret denne dobbelte slagdøre som en flugtvej i bygningen. En gang om året kigger vi forbi, for at sikre at døren fungerer sikkert og præcist som den skal.

Kontakt os for et

Uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et bestemt produkt eller en samlet løsning, så tag kontakt med det samme.

Send mail: sgl@clautomatik.dk

Ring til: 70 22 17 71 

CL Automatik er en del af

CL Glas

CL Glas har siden 1985 specialiseret sig i løsninger indenfor glas og alu, og har bidraget til en lang række prisbelønnede facadeløsninger i hele Danmark.
CL Glas består i dag af fire grene: Facader, brandelementer, glasvægge og dørautomatik.

Adresse & Showroom

Industrivej 4-6, 6630 Rødding

Send os en mail

sgl@clautomatik.dk

Ring til os

+45 70 22 17 71