Enkeltdøre med slagdørsautomatik

Slagdørsautomatikken kan også monteres på eksisterende døre. Ring til os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at åbne døren for dine kunder og gæster.
Ring til osSkriv til os

slagdørsautomatik

Enkeltdøre

Slagdørsautomatikker kan monteres på nye samt eksisterende enkeltdøre. Automatiske slagdøre er med til at øge komforten og man opnår hermed passage uden forhindringer. Bruges ofte til indgangsdøre i f.eks. boligkomplekser m.m.

Eftermontering

Vi monterer ofte automatisk døråbning på slagdøre fordi de kan være tunge at åbne, især for ældre og gangbesværende, men også når vi har hænderne fulde. 

Bare spørg os!

Har du brug for en enkelt slagdør, så tag kontakt til os. Det gælder også, hvis du vil forhøre dig om muligheden for at få eftermonteret dørautomatik på en eksisterende dør. 

Vi leverer også slagdøre som branddøre, lige så vel som vi kan lave slagdøre på mål, hvis du eksempelvis h ar brug for en bredere eller højere indgangsdør. 

Få uforpligtende tilbud

Ring direkte og fortæl os, hvad du skal bruge, så får du et uforpligtende tilbud.

Tryk for at ringe

Send os en mail og fortæl os, hvad du skal bruge. Skriv også dit telefonnummer, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud

Send os en mail

Typer af slagdøre

N

Trafikdør

Slagdør - enkeltdør - fremstillet i brandelementer

Her er en enkelt slagdør fremstillet i brandhæmmende profiler og brandglas, for at hindre evt. brandspredning.

Slagdør - lavet på mål.

Her en enkelt slagdør fremstillet på mål, for at skabe en bredere døråbning. Dette kan vi også klare i vores egen produktion i Rødding. 

Kontakt os for et

Uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et bestemt produkt eller en samlet løsning, så tag kontakt med det samme.

Send mail: Info@clglas.dk

Ring til: 70 22 17 71 

CL Automatik er en del af

CL Glas

CL Glas har siden 1985 specialiseret sig i løsninger indenfor glas og alu, og har bidraget til en lang række prisbelønnede facadeløsninger i hele Danmark.
CL Glas består i dag af fire grene: Facader, brandelementer, glasvægge og dørautomatik.

Adresse & Showroom

Industrivej 4-6, 6630 Rødding

Send os en mail

Info@clglas.dk

Ring til os

+45 22 70 17 71