Automatiske skydedøre

Hos CL Automatik leverer, monterer og servicerer vi alt inden for skydedørsautomatik.
Ring til osSkriv til os

Vi hjælper dig med det, du skal bruge

Automatiske skydedøre og skydedørsautomatik

Hos CL Automatik leverer, monterer og servicerer vi alt inden for skydedørsautomatik. 

Vi har over 15 års erfaring med levering af skydedørssystemer hos erhvervskunder i bl.a. Kolding, Vejle og Odense. Vi kan dog hjælpe dig med en automatisk skydedør uanset hvor i landet du er. Vi kører nemlig rundt i hele Danmark.

Automatiske skydedøre består af enkelt- eller dobbeltdøre, hvor der er mulighed for en lang række konfigurationer og funktioner. Et skydedørssystem er velegnet til butikker og andet erhverv, og sikrer at dit indgangsparti er nemt at benytte for kunder, såvel som ansatte og leverandører.

Vi er behjælpelige med at finde en automatisk skydedør, der passer lige netop til jeres behov. Du kan også få mere information om automatiske slagdøre – en anden type automatisk dør.

​Montering og udskiftning af automatiske skydedøre

Trænger det nuværende skydedørssystem til en udskiftning, kan vi også være behjælpelige. Det er muligt at bibeholde den nuværende skydedør og dermed kun udskifte selve skydedørsanlægget.

Mulighederne inden for skydedørsautomatik er mange, og for at finde den bedste skydedørsløsning til jer, kommer vi meget gerne ud for at kigge på projektet. 

Vi tilbyder en skydedør efter mål, helt efter jeres behov og ønsker – til både indendørs og udendørs brug. 

Hvad koster en skydedør?

Vores priser varierer alt efter valget af skydedørssystem og -anlæg, samt valg af materialer. Vi prøver dog altid at finde den bedst mulige pris, der passer til dig og dit budget. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have uddybet de forskellige priser og muligheder.Vi tilbyder salg af automatiske døråbnere og andre automatiske døre, samt serviceaftaler. Vi står også klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dørautomatik.

Ring for et uforpligtende tilbud på automatiske skydedøre

Tøv aldrig med at kontakte os for at høre mere om skydedørsautomatik. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en automatisk skydedør, som du kan takke ja eller nej til. Lad os høre mere om din opgave, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Kontakt os på telefon 70 22 17 71 eller mail info@clglas.dk, så vender vi tilbage med mere information så snart vi kan. ​

Få uforpligtende tilbud

Ring med det samme

Tryk for at ringe

Skriv til os - også hvis vi skal ringe dig op.

Send os en mail

Automatiske skydedøre

Automatiske skydedøre - også som branddøre

Her har vi lavet en automatisk skydedør som flugtvej, opbygget i brandelementer, der beskytter mod brandsmitte mellem to afdelinger i en offentlig bygning. Læs mere om dette på vores side CL Brandelementer

Automatiske skydedøre i indgangsparti

Her har vi lavet et indgangsparti med vindfang, med automatiske skydedøre både inderst og yderst. Sammenlign med eksemplet nedenfor, hvor den inderste skydedør er en automatisk glasskydedør.

Automatiske skydedøre i indgangsparti

Ligesom ovenfor, har vi her lavet et indgangsparti med vindfang mellem to automatiske skydedøre. Inderst har kunden valgt en glasskydedør. Det giver et lettere indtryk og kan være en fordel, der hvor man ønsker det størst mulige lysindfald. 

Kontakt os for et

Uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et bestemt produkt eller en samlet løsning, så tag kontakt med det samme.

Send mail: Info@clglas.dk

Ring til: 70 22 17 71 

CL Automatik er en del af

CL Glas

CL Glas har siden 1985 specialiseret sig i løsninger indenfor glas og alu, og har bidraget til en lang række prisbelønnede facadeløsninger i hele Danmark.
CL Glas består i dag af fire grene: Facader, brandelementer, glasvægge og dørautomatik.

Adresse & Showroom

Industrivej 4-6, 6630 Rødding

Send os en mail

Info@clglas.dk

Ring til os

+45 22 70 17 71