Berøringsfri døråbning

Siden 2020 har interessen for berøringsfri døråbning været enorm, på grund af ønsket om at begrænse bakterier og smittespredning. Mange mindre virksomheder har holdt sig tilbage pga tvivl om økonomi. Vi fortæller her, hvorfor det ikke skal holde jer tilbage.
Ring til osSkriv til os

Åben døren for dine kunder og gæster

Lad os installere berøringsfri døråbning

Er det nødvendigt at købe en helt ny dør, hvis den skal åbnes automatisk?

Dette spørgsmål får vi ofte fra både store og små virksomheder rundt i landet, som ønsker at bekæmpe smittespredning med berøringsfri døråbning. Og nej, det er det ikke. Vi kan udstyre eksisterende døre med automatisk døråbning på forskellige måder, så du ikke behøver skulle investere i en helt ny automatisk dør.

​Automatisk døråbner på eksisterende dør

Vi kan installere slagdørsautomatik på de fleste eksisterende døre, ved at montere en automatisk døråbner over døren, og – i nogle tilfælde – ved at udskifte palen inde i døren.

Den automatiske døråbner kan aktiveres på mange forskellige måder, bl.a. via radar, når en person nærmer sig døren eller ved et tryk med albuen på en stor kontakt ved døren.

Vigtigt at vide om berøringsfri døråbning og dørautomatik

Automatiske døre kræver servicering, så de hele tiden lever op til gældende krav om sikkerhed og vedligehold. Det kan du læse mere om her.

Inden du går ud og investerer i automatiske døre, for at hjælpe dine kunder og gæster til berøringsfri døråbning, er der også nogle ting du kan overveje, for eksempel i forhold til, hvem der bruger døren, hvordan den er placeret og hvordan den skal åbnes. Det kan du læse mere om her

Ring for et godt tilbud

Har du spørgsmål omkring hvordan du kan hjælpe dine kunder og gæster til berøringsfri døråbning, så tag kontakt til CL Automatik. Vi har mere end 15 års erfaring med dørautomatik, og vi har haft rygende travlt med at hjælpe andre virksomheder, med at minimere spittespredning og yde en bedre kundeservice, så vi hjælper naturligvis også gerne dig.

Vi kan også hjælpe dig med den løbende service, så du ikke selv skal sørge for at gøre det hvert år. Med en serviceaftale gør vi det helt automatisk for dig, så du altid overholder fristen.

Du kan kontakte os på telefon 70 22 17 71. Du kan også sende en mail til info@clglas.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på en automatisk dør eller montering af automatisk døråbner.​

I vores showroom i Rødding har vi installeret en lang række typer af automatiske døre. Her kan du opleve funktion og kvalitet, inden du beslutter dig for, hvilken type berøringsfri døråbning der er den rigtige i dit tilfælde.

berøringsfri døråbning - se de mange muligheder i vores showroom

Mere om dørautomatik

Få uforpligtende tilbud

Ring med det samme

Tryk for at ringe

Skriv til os - også hvis vi skal ringe dig op.

Send os en mail

Automatisk berøringsfri døråbning monteret på eksisterende dør

Her har vi monteret berøringsfri døråbning på en eksisterende dør.

berøringsfri døråbning

Her har man ønsket berøringsfri døråbning mellem to afdelinger i en bygning. Der var samtidig behov for brandsikring, så vi installerede en skydedør i brandelementer. Du kan læse mere om branddøre og brandsikring på CL Brandelementer

Kontakt os for et

Uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et bestemt produkt eller en samlet løsning, så tag kontakt med det samme.

Send mail: sgl@clautomatik.dk

Ring til: 70 22 17 71 

CL Automatik er en del af

CL Glas

CL Glas har siden 1985 specialiseret sig i løsninger indenfor glas og alu, og har bidraget til en lang række prisbelønnede facadeløsninger i hele Danmark.
CL Glas består i dag af fire grene: Facader, brandelementer, glasvægge og dørautomatik.

Adresse & Showroom

Industrivej 4-6, 6630 Rødding

Send os en mail

sgl@clautomatik.dk

Ring til os

+45 70 22 17 71