Dobbeltdør med slagdørsautomatik

CL producerer, leverer og monterer slagdøre med automatisk døråbning - både enkelt- og dobbeltdøre. Vi fremstiller også i slagdøre som branddøre.
Ring til osSkriv til os

Få en endnu bredere døråbning

Dobbelt slagdør

Med en dobbeltdør får man en bred åbning der sikrer en sikker og komfortabel passage, samt er ideel til en stor gruppe mennesker eller ved levering af varer. ​

Det er muligt at montere slagdørsautomatik på dørene så adgangen lettes. Monteringen af slagsdørsautomatik kan både gøres på nye, samt eksisterende svingdøre.

Kontakt os på telefon 70 22 17 71 eller send en mail til info@clglas.dk, for at høre mere eller modtage et uforpligtende tilbud på montering af automatiske dobbeltdøre.

Få uforpligtende tilbud

Ring direkte og fortæl os, hvad du skal bruge, så får du et uforpligtende tilbud.

Tryk for at ringe

Send os en mail og fortæl os, hvad du skal bruge. Skriv også dit telefonnummer, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud

Send os en mail

Typer af slagdøre

N

Dobbeltdøre

Dobbelt slagdør som flugtvej i boligkompleks

Her har vi monteret en dobbelt slagdør som flugtvej i et større boligkompleks, så det er let at komme ud af bygningen i tilfælde af en evakuering. 

Kontakt os for et

Uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et bestemt produkt eller en samlet løsning, så tag kontakt med det samme.

Send mail: sgl@clautomatik.dk

Ring til: 70 22 17 71 

CL Automatik er en del af

CL Glas

CL Glas har siden 1985 specialiseret sig i løsninger indenfor glas og alu, og har bidraget til en lang række prisbelønnede facadeløsninger i hele Danmark.
CL Glas består i dag af fire grene: Facader, brandelementer, glasvægge og dørautomatik.

Adresse & Showroom

Industrivej 4-6, 6630 Rødding

Send os en mail

sgl@clautomatik.dk

Ring til os

+45 70 22 17 71