Tips til dørautomatik

Inden du beslutter dig for, hvilken dør der er den rigtige, kan du gøre dig nogle overvejelser, der sikrer dig et bedre beslutningsgrundlag. Vi har installeret dørautomatik i mere end 15 år, og vi står naturligvis altid til rådighed med svar på dine spørgsmål, og giver gerne et gratis uforpligtende tilbud. 

Én ting er i hvert fald sikkert: Når du lader os om at levere, installere og servicere dine automatiske døre, så har du altid den bedste løsning, som til enhver tid lever op til de gældende regler og sikkerhedskrav.

Værd at overveje

Hvem bruger din dør

Hvem kommer typisk ind af din dør? Der er stor forskel på, om det er børn, unge, ældre eller måske gangbesværede. Skal der tænkes på barnevogne, handicapscooter, handlende med hænderne fulde eller hvad med pakkeposten eller fragtmanden? 

Tænk på alle dem, der bruger din dør, og hvordan du får lavet en løsning, der tilgodeser alle bedst muligt. 

Hvordan skal den aktiveres?

Skal døren aktiveres helt automatisk via en censor, når en person nærmer sig døren? Eller er det bedre, at den kan åbnes med et albuetryk på en stor kontakt ved siden af døren. Eller måske har du brug for, at døren af sikkerhedsmæssige årsager, kun skal kunne åbnes indefra. 

Løsningerne er næsten lige så mange, som der er behov, og er du i tvivl, så kontakt os. Så hjælper di dig med den rette løsning. 

Hvordan er døren placeret?

Hvis din dør eksempelvis vender mod vest, kan du få en udfordring med vind. Det kan du også i smalle gader, hvor vinden presses ned mellem husene. Tænk også på, hvor tæt på døren, fodgængere passerer bygningen, så du ikke risikerer, at dørene åbnes, hver gang nogle bare går forbi. 

Husk sikkerheden

Som alle andre automatiske anlæg, kræver dørautomatik service. Dørene skal til enhver tid leve op til den Europæiske Standard EN16005 og Arbejdstilsynets krav til tekniske hjælpemidler. 

CL Automatik udfører det lovpligtige serviceeftersyn på automatiske døre i hele landet, og kommer også gerne forbi hos dig, for at sikre, at døren altid åbner - trygt og sikkert - for dine kunder. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller hvis du har spørgsmål.

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Ring os op eller du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
Ring mig op ang.: * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Besøg vores samarbejdspartnere

CL Automatik

- en del af CL GLAS & ALU

Industrivej 6, 6630 Rødding​

Rutevejledning

CVR: 31748089

Kontakt​

Telefon: 70 22 17 71

- En del af CL GLAS & ALU – tlf. 70 22 17 71​