Specialister i automatiske døre

CL Automatik tilbyder alt inden for automatiske døre - også lovpligtig servicering. Vi producerer, leverer og monterer også nye automatiske døre og hele indgangspartier.
Ring til osSkriv til os
trafikdør - dørautomatik - CL Automatik
standard skydedør - dørautomatik - cl automatik
Automatisk dobbeltdør - dørautomatik - CL Automatik
teleskop skydedør - dørautomatik
Automatisk dobbeltdør - dørautomatik - CL Automatik<br />
indvendig glasskydedør - dørautomatik

Mere om dørautomatik

Flere CL produkter

Få uforpligtende tilbud

Ring med det samme

Tryk for at ringe

Skriv til os - også hvis vi skal ringe dig op.

Send os en mail

Altid sikre automatiske døre

Vi er dine eksperter i automatiske døre

Hos CL Glas har vi siden 1985 specialiseret os i at producere, levere og montere løsninger i glas og aluminium, herunder specialproducerede automatiske døre til ethvert formål. 

Vi kan producere automatiske døre på mål og til det formål der ønskes, og vi kan installere dørautomatik på de fleste eksisterende døre. Så hvis du ønsker berøringsfri døråbning til dine kunder, behøver det ikke koste en helt ny dør. 

​Dørautomatik skræddersyet til dit behov

Vi kommer gerne ud og ser på dine muligheder for at få monteret et skydedørsanlæg med automatisk døråbner eller anden form for dørautomatik. Mulighederne er mange, og vi vil gerne skræddersy en løsning, der opfylder dine ønsker og behov til en automatisk døråbner.

Derfor kan du forvente, at vi altid starter et samarbejde med en tæt dialog, hvor vi forventningsafstemmer. Efterfølgende finder vi den løsning, som passer bedst til dig. Vi garanterer løsninger af høj kvalitet, som leveres hurtigt, til aftalt tid og konkurrencedygtige priser.

Ring for et godt tilbud

Vi tilbyder salg af automatiske døråbnere og andre automatiske døre, samt serviceaftaler. Vi står også klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dørautomatik.

Du kan kontakte os på telefon 70 22 17 71. Du kan også sende en mail til info@clglas.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på en automatisk dør eller montering af automatisk døråbner.​

Brandelementer - I30 godkendt

cl automatik er en del af CL glas

SPECIALISTER I GLAS OG ALU

GLASFACADER
glas alu facader - CL glas - facadeløsninger
BRANDELEMENTER, BRANDSIKRE DØRE OG VINDUER

Kontakt os for et

Uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et bestemt produkt eller en samlet løsning, så tag kontakt med det samme.

Send mail: sgl@clautomatik.dk

Ring til: 70 22 17 71 

CL Automatik er en del af

CL Glas

CL Glas har siden 1985 specialiseret sig i løsninger indenfor glas og alu, og har bidraget til en lang række prisbelønnede facadeløsninger i hele Danmark.
CL Glas består i dag af fire grene: Facader, brandelementer, glasvægge og dørautomatik.

Adresse & Showroom

Industrivej 4-6, 6630 Rødding

Send os en mail

sgl@clautomatik.dk

Ring til os

+45 70 22 17 71