​Berøringsfri døråbning

Er det nødvendigt at købe en helt ny dør, hvis den skal åbnes automatisk?

Dette spørgsmål får vi ofte fra både store og små virksomheder rundt i landet, som ønsker at bekæmpe smittespredning med berøringsfri døråbning. Og nej, det er det ikke. Vi kan udstyre eksisterende døre med automatisk døråbning på forskellige måder, så du ikke behøver skulle investere i en helt ny automatisk dør. 

Automatisk døråbner på eksisterende dør

Vi kan installere slagdørsautomatik på de fleste eksisterende døre, ved at montere en automatisk døråbner over døren, og - i nogle tilfælde - ved at udskifte palen inde i døren. 

Den automatiske døråbner kan aktiveres på mange forskellige måder, bl.a. via radar, når en person nærmer sig døren eller ved et tryk med albuen på en stor kontakt ved døren. 

Værd at vide om berøringsfri døråbning og dørautomatik

Automatiske døre kræver servicering, så de hele tiden lever op til gældende krav om sikkerhed og vedligehold. Det kan du læse mere om her

Inden du går ud og investerer i automatiske døre, for at hjælpe dine kunder og gæster til berøringsfri døråbning, er der også nogle ting du kan overveje, for eksempel i forhold til, hvem der bruger døren, hvordan den er placeret og hvordan den skal åbnes. Det kan du læse mere om her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål omkring hvordan du kan hjælpe dine kunder og gæster til berøringsfri døråbning, så tag kontakt til CL Automatik. Vi har mere end 15 års erfaring med dørautomatik, og vi har haft rygende travlt med at hjælpe andre virksomheder, med at minimere spittespredning og yde en bedre kundeservice, så vi hjælper naturligvis også gerne dig. 

Vi kan også hjælpe dig med den løbende service, så du ikke selv skal sørge for at gøre det hvert år. Med en serviceaftale gør vi det helt automatisk for dig, så du altid overholder fristen.

Du kan også læse mere om andre muligheder for automatiske butiksdøre her.

Ring til os på 70 22 17 71

eller skriv til os på info@clglas.dk

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Ring os op eller du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
Ring mig op ang.: * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Besøg vores samarbejdspartnere

CL Automatik

- en del af CL GLAS & ALU

Industrivej 6, 6630 Rødding​

Rutevejledning

CVR: 31748089

Kontakt​

Telefon: 70 22 17 71

- En del af CL GLAS & ALU – tlf. 70 22 17 71​