Automatiske butiksdøre

"Vi åbner døren for dine kunder" er motto'et her hos CL Automatik. Vi har nemlig mere end 15 års erfaring med dørautomatik - herunder automatiske butiksdøre. 

Vi producerer, leverer, monterer og yder service på automatiske døre i hele landet​, og vi hjælper også gerne med at åbne døren for netop dine kunder. 

Vores udvalg af automatiske butiksdøre er næsten uendeligt, da vi ikke blot laver standardløsninger, men også løsninger, der er tilpasset den enkelte virksomhed eller facade. CL Automatik er en del af CL Glas, der laver glas og alu-facader til små og store byggeprojekter. 

Vi gør også eksisterende døre automatiske

Vi tilbyder også at sætte dørautomatik på eksisterende døre. For små virksomheder kan det være en udskrivning at installere nye automatiske butiksdøre, og i denne tid er der stor efterspørgsel på berøringsfri døråbning, med henblik på at bidrage til at stoppe smittespredning. 

Det kan vi naturligvis også være behjælpelige med. 

Under billederne kan du læse mere om de enkelte typer af automatiske butiksdøre

​Forskellige typer automatiske butiksdøre

  • Slim Comfort har en meget smal profil til termoglas. Glasset er lamineret personsikkerhedsglas. Det helt tynde dørblad optager meget lidt plads, og er perfekt som udvendig indgangsdør. Læs evt. mere om standard skydedøre her.
  • Slim Comfort Teleskop har samme profil som Slim Comfort, men består af flere dørsektioner, så der kan opnås en væsentligt større døråbning. Læs evt. mere om teleskop skydedøre her.
  • Slim er vores absolut smalleste profil til thermoglas og er den letteste konstruktion vi kan tilbyde til udvendig montage. Slim anvendes typisk som inderste dør i et indgangsparti med vindfang.
  • Safe er vores bedst sikrede automatiske butiksdør. Ud over låsen i anlægget, kan den forsynes med op til tre låsepunkter i selve døren. Døren er derfor optimal som primær indgangsdør, uden vindfang, i en åben facade i for eksempel detailbutikker.
  • Invisible er vores mest elegante automatiske butiksdør, hvor dørene nærmest svæver i luften, uden synlige rammer. Døren anvendes typisk indendørs i butikscentre eller kontormiljøer eller som inderste dør i et vindfang. Læs evt. mere om indvendige glasskydedøre her.
  • Slagdøre fås i forskellige udformninger, og anvendes typisk som automatisk dør i mindre butikker , som handicap-dør eller som sekundær indgangsdør. Læs evt. mere om slagdøre her.

Vi er dine eksperter

Tag kontakt til os, hvis du har brug for vores hjælp til automatiske butiksdøre. Vi hjælper dig med at lave den bedste løsning, til netop dit behov og din butik. ​

Det koster ikke noget at spørge, og vi giver gerne et gratis og helt uforpligtende tilbud. Vi kan selvfølgelig også sørge for, at din dør efterfølgende lever op til de til enhver tid gældende krav om servicering og eftersyn. 

 
Ring mig op ang.: * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Ring os op eller du kan også udfylde formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
Ring mig op ang.: * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Besøg vores samarbejdspartnere

CL Automatik

- en del af CL GLAS & ALU

Industrivej 6, 6630 Rødding​

Rutevejledning

CVR: 31748089

Kontakt​

Telefon: 70 22 17 71

- En del af CL GLAS & ALU – tlf. 70 22 17 71​